vansbrokickers.blogg.se

4 timmar forsänning i Costa Ricas djungel

Publicerad 2013-10-29 16:57:48 i Allmänt,

Hola! 
Vi har lämnat Puerto Viejo som bjöd på lata dagar med sol och bad. Vi hyrde cyklar och cyklade runt längst slingriga vägar med tät djungel. Alla växter är otroligt stora så det känns som man är krympt och är med i "älskling jag krympte barnen". När vi cyklade hem från stranden en dag fick vi se en livs levande sengångare som satt på en stolpe vid vägen. Bilder kommer!
 
Igår klev vi upp 5.30 för att bli hämtade och skjutsade till Rio Pacuare för att åka  forsränning  i djungeln, forsen var en klass 3-4 så det gick undan. Turen tog fyra timmar och var helt fantastisk! I första forsen flög Anna och Johanna ur båten som två vantar. Efter att ha tumlat runt en stund i vattnet kom de upp igen med paddlarna i högsta hugg. Efter det gick det som en dans. Vi åkte mellan stup klädda med tät djungel, det va som en urtida skog och det kändes som dinousarierna lurade runt hörnet. Vi fick hoppa ur båtarna och bara flyta med strömmen i det brungröna krokodilvattnet, magiskt! Vi frågade om det fanns krokodiler där och fick till svar att det bara fanns små så det va lugnt, hur små en sån var fick vi dock inte veta..Som ni förstår kunde vi inte ta med kameran men vi har googlat en bild från turen så ni får ett hum om allt fantastiskt vi fick se. 
 
 
Just st nu äter vi frukost i La Fortuna.
 

Kommentarer

Postat av: Malin Maja & John

Publicerad 2013-10-29 21:35:05

Vilket fantastiskt äventyr ni får vara med om!
Det enda äventyr vi fått var orkanen Simone som var på väg att flytta både hus och förråd för oss i går kväll =) Hälsa alla!
Kram från Familjen Aronsson

Postat av: mamma U-C och pappa B

Publicerad 2013-10-31 19:51:11

Åh så härligt ni har det, det är som en dröm. Vilket äventyr, Men jag har också varit ute på äventyr, utan att ens veta om det.Var ute och sprang en eftermiddag för ca 2 veckor, och alldeles bakom mej hade jag en björn, jag såg den inte själv utan andra såg det,gissa om jag blev förskräckt,den var bara några meter bakom mej.Annars är det lik sej här hemma, ha det bra och var rädda om er. kramar till er.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela