vansbrokickers.blogg.se

Ficktjuvar och dylikt

Publicerad 2013-12-07 05:07:18 i Allmänt,

Jaha, sen sist har vi lämnat san Juan del sur. Där har vi mått gott, mest ätit mat faktiskt. Sen tog vi chickenbus, gamla amerikanska ommålade skolbussar. Den var proppfull. En karamellkarl sålde karameller och bredvid mig ( Anna)och Johanna satt en suspekt man som petade öronen med tändstickor lindade med en papperstuss. När han var färdig kastade han ut skörden genom den öppna bakdörren. När vi klev av bussen roffade han åt sig johannas penningpung, men jag tog honom på bar gärning med hans hand i min ficka. Sen åkte vi båt över till isla ometepe. Båten var turkos, ganska liten och av trä. Den tog en hel del människor och den tog också in rejält med vatten. Motorn lät som ett elverk där vi skuttade fram. 
 
Idag hyrde vi och en irländsk tjej mopeder. Dagen började med strålande sol då vi susade fram mellan färgglada stenhus, vi fick flera gånger stanna för grisar, kossor och hästar som traskade över gatorna. Vi svängde in på en guppig sandväg som skulle ta oss till frukost och en lagun. Glada i hågen gled vi fram. Bredvid en grupp byggarbetare bestämde sig jag och Johanna för att undersöka vägunderlaget på närmare håll. Plötsligt låg vi bara där i ett moln av damm. Vi tittade upp och mötte byggarbetarnas nollställda ansikten innan vi brast ut i gapskratt. När vi tvättat av oss dammet och gjort rent alla skrubbsår gick vi ut för att äta frukost i den fina hotellrestaurangen. Jag berättade om min stortånagel som var lös efter vurpan då Johannas ansikte tappade sin färg, hörsel och syn. Då kom svimkunnige Elin till undsättning, efter några djupa andetag mellan knäna kom färgen tillbaka. 
Vi susade vidare och gjorde ziplining bland djungel och apor. 16 etapper av olika slag, vi åkte som stålmannen och Mattias och Elin fick en romantisk dubbeltur på tu man hand. 
 
vi åkte igenom otroliga flugsvärmar innan vi bestämde oss för att äta middag innan hemfärd. Mattias blev bajsad på, det var flugor överallt och Elin serverades en fisk med huvud och fenor kvar. Det var även miljarder med knottliknande snusk, vi slängde i oss maten och drog hem. 
 
Vi har det riktigt bra, imorrn drar vi iväg på nya äventyr. Nästa stopp, Granada! 

Kommentarer

Postat av: bello

Publicerad 2013-12-08 09:36:18

Tack för mycket bra start på dagen och detaljrik text. Men kör försiktigt kära ni :'O ta hand om er fiiina människor. Miss you! Stora feta kramar från oss i familjen Pehrklund

Postat av: JonnH

Publicerad 2013-12-08 22:37:51

Så där ja! Mycket bra och intressant läsning. Jag gillade delen när Annas tånagel blev för magstark för Johanna. Finfin läsning, bättre än Harry Potter faktiskt. Såg för övrigt att jag fortfarande har din Halvblodsprins, Anna (Skräll)
Men skönt att höra att ni lever loppis! Kram på er alla! Puss och kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela